E-BOOK GRATUIT

50 DE TIPURI DE CONȚINUT PENTRU SITE-UL TĂU

 

Descoperă 50 de formate de conținut scris, audio, video și grafic pe care le poți explora pentru atragerea de vizitatori și convertirea lor în lead-uri și clienți.

Glosar de termeni folosiți în marketingul online

În prima parte, te vei familiariza cu termeni din marketingul digital, într-un glosar care explică o serie de noțiuni pe care le vei întâlni frecvent pe site-urile și în cărțile de online marketing.

Astfel, vei afla ce înseamnă list building și cum să îți crești lista de abonați cu ajutorul conținutului oferit gratuit, cum să ții vizitatorii mai mult pe site și să îi determini să revină cu ajutorul așa-numitelor content upgrades.

Vei descoperi ce este un lead magnet și ce înseamnă formular de opt-in, cine este considerat abonat (subscriber), ce înseamnă lead și cum transformi un prospect în client.

Te vei familiariza cu noțiunile pâlnie de vânzări, călătoria utilizatorului, inbound și outbound marketing, și vei afla ce înseamnă conținut viral și hashtag.

3 secțiuni dedicate conținutului scris, grafic și audio/video

În partea a doua, vei descoperi 24 de formate de conținut scris cu ajutorul cărora poți atrage noi vizitatori pe site-ul sau blogul tău.

Astfel, vei afla ce înseamnă 10X content, ce este un articol „skyscraper”, cum poți folosi glosare și pagini de Întrebări frecvente (FAQ) pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor, și ce înseamnă curated content și User Generated Content (UGC).

Vei trece apoi prin 8 formate de conținut audio / video, și vei înțelege ce înseamnă vlog și podcast, și cum poți folosi tutoriale, webinarii sau materiale video comparative pentru convingerea prospecților și încheierea vânzărilor.

În ultima secțiune, vei descoperi 18 formate de conținut grafic, între care cărți digitale, pinboard-uri, pagini de tip Resursă, newslettere și autorespondere, template-uri, infografice, aplicații sau prezentări de tip Slideshare.