Consultanță pentru magazine online

Content manager School of Content

Dragilor,

 

Discutând cu mai mulți proprietari de magazine online, am constatat că mulți dintre voi nu aveți o persoană dedicată pentru realizarea conținutului, fie pentru că nu ați găsit un content writer bun, fie pentru că nu ați avut un buget pentru astfel de servicii.

Se vorbește foarte mult la evenimentele de e-commerce despre content marketing și optimizări, dar la baza promovării online stă conținutul bine scris, personalizat pe brand și care răspunde nevoilor cumpărătorilor.

Iubesc e-commerce-ul și doresc să îmi aduc contribuția la îmbunătățirea conținutului și conversiilor magazinelor online românești, prin urmare vă invit pe toți cei care aveți un magazin online și considerați că aveți nevoie de ajutor la realizarea conținutului să îmi dați de știre.

 

Ce ofer

 

  • Audit inițial de conținut
  • Strategie de conținut
  • Plan de content marketing
  • Pachet descrieri de produse (25 produse/lună)
  • Pachet pagini statice (termeni și condiții, politica de confidențialitate, termeni transport, termeni retur, FAQ)
  • Training pentru un content writer – Când decidem să începem colaborarea, vă angajați să aveți un content writer în echipă (intern sau angajat full-time). Content writer-ul va lucra alături de mine pe durata colaborării, astfel ca la finalul celor 3 luni să știți că aveți în echipă un om capabil să se ocupe de conținut pe termen lung.

 

Pe scurt, dacă vreți să colaborăm, veți avea în echipă un content writer și marketer cu experiență de peste 8 ani (subsemnata), plus un content writer intern căruia îi voi asigura trainingul în același pachet de servicii.

Atenție! Scopul meu este să lucrez alături de voi timp de 3 luni pentru a identifica problemele specifice magazinului vostru, și a vedea îmbunătățiri reale în toți parametrii relevanți. Din motivul ăsta, lucrez doar cu 4 magazine pe lună, și le selectez în funcție de oamenii pe care-i au în echipă și de disponibilitatea de a investi în conținut pe termen mediu și lung.

 

Termenii colaborării:

 

  • Colaborarea durează 3 luni. E suficient timp pentru a trasa o direcție pentru conținut, și a pune în mișcare rotițele așa încât ulterior să fie mult mai ușor pentru voi să vă ocupați singuri de realizarea descrierilor și promovarea siteului.
  • Vom lucra cu o serie de tooluri recomandate de mine. Dacă aveți alte preferințe putem discuta, însă nu accept colaborări cu magazine care vor să facă lucrurile “pe ghicite”.
  • Dacă vreți să lucrez de la sediul vostru, trebuie să imi asigurați cazarea și să acoperiți costurile transportului. Altfel, vom avea o întâlnire lunară face-to-face.

Pentru alte servicii de content writing/marketing, detalii aveți aici: Tipuri de conținut.

 

TL;DR: Content writer & marketer de închiriat timp de 3 luni.

Preiau partea de conținut a magazinului tău, dau o direcție pentru blog, descrieri produse și promovare, și îți asigur training pentru un content writer intern.

 

Curaj! 🙂

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save