School of Content oferă consultanță în content marketing startup-urilor și companiilor mici și mijlocii.

Pentru a ajunge la publicul țintă, trebuie nu doar să creezi conținut, ci și să îl promovezi pe canalele potrivite. Prin serviciile de consultanță oferite, te ajutăm să identifici clienții ideali pentru produsele și serviciile tale, tipurile de conținut cele mai potrivite pentru fiecare etapă din pâlnia de vânzări, breșele de conținut din siteul tău și oportunitățile de promovare care pot aduce rezultate rapide, cu investiții minime.

Începem cu auditul siteului tău și analiza competiției, și lucrăm umăr la umăr cu echipa ta pentru a crea un plan de content marketing aliniat cu obiectivele tale de business. Definim buyer personas, identificăm mesajele potrivite, creăm calendarul editorial și trasăm direcții pentru siteul tău și paginile de social media, astfel încât compania ta să aibă o prezență online omogenă.

Echipa ta de content writing și marketing va primi o listă de taskuri și de quick fixes, iar School of Content va urmări implementarea pașilor și va furniza recomandări pe toată durata colaborării, pe baza analizei metricilor relevanți. Pentru a ne asigura că vei obține rezultate pe termen lung, sprijinim procesul de creare și promovare a conținutului și stăm la dispoziția echipei tale pentru întrebări și sugestii.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată

 

Trimite-ne câteva detalii despre compania ta, spune-ne câți oameni lucrează în departamentul online și ce roluri au, și în ce stadiu sunteți cu eforturile de content marketing.

În cel mult 48 de ore vei primi o ofertă personalizată din partea echipei School of Content. Prețurile pentru servicii de consultanță încep de la 25 eur/oră.

Dacă te interesează consultanța pentru un site e-commerce, te rugăm să verifici serviciile oferite aici: Consultanță pentru magazine online.

Înainte de a ne contacta, te rugăm să citești pagina de Termeni și condiții.

15 + 10 =