CUM A ÎNCEPUT POVESTEA NOASTRĂ

 

School of Content a fost înființată în 2015 de un grup de creativi entuziaști, din dorința de a răspândi pasiunea lor pentru mediul online și de a-i ajuta pe cei care vor să înceapă o carieră în content writing, marketing sau design web.

Andreea

Andreea

Content strategist & marketer

Pasăre de zi. Mă trezesc cu noaptea în cap și îmi petrec zilele scriind, citind și creând strategii și planuri de marketing online. Pasăre călătoare, zbor frecvent spre țări mai reci și pline de istorie, în căutarea timpului pierdut. Pasiuni: idei, fitness, e-commerce.

Andra

Andra

QA & database expert

Pasăre de veghe. Atentă la fiecare detaliu din orice domeniu, personal sau de business, îmi place ca fiecare lucru să iasă perfect. Pasăre creativă, explorez site-urile handmade și de călătorii în căutarea inspirației. Pasiuni: pictură, călătorie, tot ce e frumos vizual.

Sorina

Sorina

Database expert

Pasăre ciripitoare. Vorbesc mult dar cu scop, și îmi place să mă joc cu cuvintele. Pasăre energică, mă adaptez ușor oricărei situații și sunt gata oricând să ofer ajutor. Pasiuni: necunoscutul, dansul, filmele de investigații.

Daniel

Daniel

Graphic designer & UX expert

Pasăre de noapte. Adorm cu soarele în ochi și îmi petrec nopțile desenând, citind și ilustrând idei de design grafic. Pasăre domestică, scormonesc frecvent prin site-uri și reviste pline de inspirație. Pasiuni: cafea, lectură, everything design.

Oana

Oana

Content writer & translator

Pasăre francofonă. Îmi plac graiurile străine și traducerile complicate, și am un ochi critic pentru orice virgulă lipsă. Pasăre ocrotitoare, îmi place să împărtășesc și altora din cunoștințele mele. Pasiuni: pisici, cărți, ciocolata amăruie.

Cu noi ideile tale prind aripi!

 

Pentru că nu vrem să ne facem treaba după cum bate vântul, ne petrecem timpul liber zburând de la birou la workshopuri și conferințe, și învățând de la cei mai mari decât noi.

Știm că orice pasăre pe limba ei piere, și preferăm să cercetăm temeinic orice subiect și să ne uităm și în cuibul vecinului înainte de a ciripi vreo idee.

Suntem creativi și ne punem amprenta pe proiectele la care lucrăm. Vedem și copacii, și pădurea, și ne place să gândim o idee și s-o întoarcem pe toate părțile până dăm de miez.

Plănuiești de multă vreme un proiect?

Hai în cuibul nostru să discutăm!